Uputstvo za upotrebu

Brzo i lako, samo jednim klikom na ikonicu “započni svoj siguran razgovor” možeš nam se obratiti za savjet, pomoć i podršku.

Osobe koje komuniciraju sa tobom putem platforme i raspolažu tvojim privatnim podacima će postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka i procedurom o načinu zaštite podataka o ličnosti, koji su propisani u NVO Crnogorski ženski lobi. Svi podaci o korisnicima/ama Platforme se strogo čuvaju i dostupni su samo stručnim radnicama na Platformi. Svi zaposleni i administratori platforme “Siguran razgovor” su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti. Koraci koje preduzima naš stručni tim, biće u skladu sa saglasnošću korisnika/ca Platforme.

Povjerljivo - Informacije koje s nama dijeliš, strogo su povjerljive!

Anonimno - Vaš identitet je zaštićen!

Besplatno - Usluge platforme vam se neće naplatiti!

Sigurno - Samim kontaktom, ostvarujete pravo na psiho-socijalno i pravno savjetovanje.

funded by eu
Vlada CG
undp
un women

Ova platforma razvijena je uz finansijsku pomoć Evropske unije, kroz projekat Zaustavljanje nasilja nad ženama na Zapadnom Balkanu i u Turskoj: "Primjena zakona, mijenjanje stavova", koje sprovode Kancelarija Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gori i Agencija Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena i rodnu ravnopravnost (UN WOMEN). Sadržaj ove platforme je isključiva odgovornost NVO Crnogorski ženski lobi i NVO Agora Femina i ne predstavlja nužno stavove Evropske unije, UN WOMEN-a ili UNDP-a.

Copyright © 2021

započni

siguran

razgovor